Loader

Dunkirk

„Dunkirk“ je povijesna, akcijska drama smještena u vrijeme najžešćih bitki Drugog svjetskog rata. Film je režirao, sada već legendarni, Christopher Nolan, a od poznatijih lica u filmu se pojavljuju Mark Rylance, Tom Hardy, Kenneth Branagh i Cilian Murphy. Sredinom 1940. godine, Nacističke su snage doslovno pomele cijelu Europu i izgurale … Više »


War for the Planet of the Apes

„War for the Planet of the Apes“ američki je znanstveno – fantastični film, treći i završni nastavak trilogije o inteligentnim majmunima koju je 20th Century Fox „reboot-irao“ 2011. godine. Kao i prethodni nastavak film je režirao Matt Reeves, a svoju ulogu Caesara ponovio je fantastični Andy Serkis. U prvom nastavku … Više »


Komentar: HNK Rijeka – Slaven Belupo

Lijep pozdrav svi pratitelji nogometa i pratiteljice nogometaša. Danas sam bila solo igračica, kako bi rekla naša draga Jelena Rozga (smijem ju nadam se spomenuti iako, kao sto znate ne puštamo takvu vrstu glazbe na našem radiju.). Stvarno je užitak ponovo biti na stadionu nakon kraće pauze (vrijeme proleti kad … Više »


The House

„The House“ je američka komedija koju je režirao Andrew Jay Cohen, a u njemu glume legende modernog humora Will Farrell i Amy Poehler, Jason Mantzoukas i drugi. Kate (Amy Poehler) i Scott Johansen (Will Ferrell) najobičniji su bračni par iz američkog predgrađa. U miru žive svoj američki san, imaju kćer … Više »


Spider-Man: Homecoming

„Spider-Man – Homecoming“ američka je akcijska, znanstveno – fantastična avantura, treći pokušaj filmske adaptacije jednog od najpopularnijih strip junaka ikad. Film je režirao Jon Watts, a u njemu glume Tom Holland, Michael Keaton, Marisa Tomei i ostali. Peter Parker (Tom Holland) mladi je genijalac koji u svima već poznatom spletu … Više »


All Eyez On Me

„All Eyez On Me“ biografska je drama koja nam prikazuje kako je izgledao stvarni život iza legende zvane Tupac Shakur. Film je režirao Benny Boom, a u njemu glume Demetrius Shipp Jr., Kat Graham, Danai Gurira i ostali. Tupac Amaru Shakur ili jednostavnije 2Pac, bio je pjesnik, rapper, glumac i … Više »


Baywatch

„Baywatch“ je američka komedija s naznakama akcije i drame, a zapravo je filmska verzija istoimene američke serije 90-tih godina prošlog stoljeća. Film je režirao Seth Gordon, a u njemu glume Dwayne Johnson, Zac Efron, Aleandra Daddario, i drugi. Priča Vam je, siguran sam, svima već nadaleko poznata. Mitch Buchannon (Dwayne … Više »


The Mummy

„The Mummy“ američka je znanstveno – fantastična, akcijska avantura koja je zapravo reboot filmova iz 1999. tj. 1932. godine. Ovu varijaciju na temu režirao je Alex Kurtzman, a u filmu glume Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Russell Crowe, i drugi. Universal je u procesu pokretanja neke nove priče tzv. … Više »


Wonder Woman

„Wonder Woman“ američki je znanstveno – fantastični, akcijski film koji nam otkriva kako je Diana od Themyscire postala Wonder Woman. Ovu strip adaptaciju režirala je Patty Jenkins, a u njemu glume Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright i drugi. Diana (Gal Gadot) je mlada princeza, ratnica koja odrasta daleko od … Više »


Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales

„Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales“ fantastična je američka akcijska avantura te je jedna od njaupješnijih filmskih franšiza ikada, s ukupnom zaradom od preko 4 milijarde dolara, ako ne i više. U ovoj, petoj po redu, instalaciji svoje uloge repriziraju Johnny Depp i Geoffrey Rush, a pridružili … Više »