Loader

Ready Player One

“Ready Player One” američki je znanstveno – fantastični film, snimljen prema istoimenom bestselleru Ernesta Clinea. Film je režirao planetarno poznati Steven Spielberg, a u njemu glume Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Mark Rylance i drugi. Godine 2045., svijet je na samom rubu kolapsa i sveopćeg kaosa. Jedino … Više »


Gringo

“Gringo”, nova je američka, akcijska komedija s naznakama kriminalističkog filma. Film je režirao Nash Edgerton, stariji brat poznatijeg Joel Edgertona koji igra jednu od glavnih uloga u filmu. Uz njega, od poznatijih lica u filmu, pojavljuju se i David Oyelowo, Charlize Theron i Thandie Newton. Radnja se pretežito vrti oko … Više »


Tomb Rider

“Tomb Rider” američka je akcijska avantura, svojevrsni reboot ekranizacije jedne od najpopularnijih video igara ikad. Film je režirao Roar Uthaug, u glavnoj ulozi, Angelinu Jolie zamijenila je Alicia Vikander, a od ostalih glumaca pojavljuje se Dominic West, Walton Goggins i drugi. Priča je dobro poznata svima, bez obzira igrali vi … Više »


Game Night

„Game Night“ američka je kriminalistička komedije s naznakama misterije. Film su režirali John Francis Daley i Jonathan Goldstein, a od poznatijih lica pojavljuju se Rachel McAdams i Jason Bateman. Max (Jason Bateman) i Annie (Rachel McAdams) dvije su zanimljive persone koje obožavaju društvene igre, pogotovo kad pobjeđuju. Taj pobjednički duh … Više »


The Shape of Water

“The Shape of Water” američka je avantura, svojevrsna znanstveno – fantastična drama. Film je režirao meksički genijalac i vizionar Guillermo del Toro, a od poznatijih lica u filmu se pojavljuju Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon i Richard Jenkins. Radnja filma smjestila se u ’60-te godine prošlog stoljeća. Elisa (Sally … Više »


Black Panther

“Black Panther” nova je filmska instalacija jednog od Marvelovih super-junaka. Film je režirao perspektivni Ryan Coogler, a u filmu glume poznati Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira i drugi. Wakanda je fiktivna zemlja koja se u MCU-u smjestila negdje između Ugande, Ruande i sjeverne Tanzanije. Iako cijelom … Više »


Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” američka je kriminalistička drama s naznakama komedije. Film je režirao Martin McDonagh, a u njemu glume Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell i drugi. Ebbing u saveznoj američkoj državi Missouri malo je zabačeno mjesto koje izgleda kao da je Svevišnji na njega davno zaboravio. Takva … Više »


All the Money in the World

“All the Money in the World” film je Ridleya Scotta, a inspiriran je istinitim događajima iz sredine ’70-tih godina prošlog stoljeća. Priča većim dijelom prati Gail Harris (Michelle Williams) čiji je sin John Paul Getty III (Charlie Plummer) otet, i njena nastojanja da nagovori najbogatijeg čovjeka svoga vremena, John Paul … Više »


KOMENTAR : HNK Rijeka – NK Istra 1961

Nakon dugo vremena opet smo na Rujevici. Mogu reći da mi je zbilja nedostajala Rujevica kao i atmosfera koja vlada svaki put na stadionu, jednako toliko – ako ne i više – nedostajali su mi igrači i njihova igra. Napokon smo dočekali glavnu sporednu stvar na svijetu i igru naših … Više »


I, Tonya

„I, Tonya“ biografski je film o Tonyi Harding, prvoj Amerikanki i jednoj od samo četiri žene ikad koje su uspjele izvesti Trostruki Axel, najteži element u umjetničkom klizanju. Film je režirao Craig Gillespie, scenarij napisao Steven Rogers, a u njemu glume predivna Australka Margot Robbie, raznovrsni Sebastian Stan te genijalna … Više »


Pratite na i putem: