Loader

Atomic Blonde

Nastao adaptacijom stripa „The Coldest City“ Antonya Johnstonsa, „Atomic Blonde“ akcijski je triler s Charlize Theron u glavnoj ulozi. Film je režirao David Leitch, a osim spomenute Charlize, u filmu se pojavljuju i James McAvoy, John Goodman, James Faulkner i ostali. Radnja filma smjestila se u Berlinu, sada već davne … Više »


The Hitman’s Bodyguard

„The Hitman’s Bodyguard“, ili kako su to za hrvatske prilike preveli „Čuvaj me s leđa“, američka je akcijska komedija. Film je režirao Patrick Hughes, a u njemu glume poznata hollywoodska lica kao što su Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Gary Oldman i Salma Hayek. Radnja je zapravo vrlo jednostavna. Darius … Više »


Baby Driver

„Baby Driver“ ili na hrvatski prevedeno i prilagođeno „Vozač“ je britanski akcijsko – kriminalistički, pa čak i pomalo glazbeni film, s pretežito američkim glumcima. Film je režirao, i za njega scenarij napisao, Edgar Wright, a u filmu glume poznata lica kao što su Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm i … Više »


The Dark Tower

„The Dark Tower“ je akcijska, znanstveno – fantastična avantura, interpretacija jedne od najuspješnijih serija knjiga Stephena Kinga istoimenog naziva. Film je režirao Nikolaj Arcel, a u njemu glume poznata lica kao što su Idris Elba i Matthew McConaughey. Jake Chambers (Tom Taylor)  11 – godišnji je dječak koji već neko … Više »


Komentar: HNK Rijeka – GNK Dinamo

Evo mene opet dragi moji čitatelji i veliki ljubitelji nogometa i svega povezanog uz njega. Danas smo započeli nešto ranije i stvarno se divim momcima posto je još uvijek dosta vruće, a pogotovo s obzirom na to da ih čeka utakmica s Dinamom njihovim najljućim rivalom. Utakmicu je započela standardna … Više »


Komentar: HNK Rijeka – NK Istra 1961

Evo mene opet na našoj prekrasnoj Rujevici, doduše nikad ljepše nece bit nego na Kantridi. Zaključila sam da sam jako sretna što imam akreditaciju i zato prije tekme nisam morala stajat u redu za kupit kartu iako ima i to svojih čari. Ipak sam još sretnija što lijepo pregled prođem … Više »


If I were a boy (Si j’étais un homme)

„If I were a boy”, izvornog naziva „Si j’étais un homme“  francuska je komedija s elementima fantastike. Film je režirala i glavnu ulogu odigrala Audrey Dana, a uz nju se u filmu pojavljuje i legendarni Christian Clavier te Eric Elmosnino, Alice Belaïdi i drugi. Jeanne (Audrey Dana) je primjer klasične, … Više »


Dunkirk

„Dunkirk“ je povijesna, akcijska drama smještena u vrijeme najžešćih bitki Drugog svjetskog rata. Film je režirao, sada već legendarni, Christopher Nolan, a od poznatijih lica u filmu se pojavljuju Mark Rylance, Tom Hardy, Kenneth Branagh i Cilian Murphy. Sredinom 1940. godine, Nacističke su snage doslovno pomele cijelu Europu i izgurale … Više »


War for the Planet of the Apes

„War for the Planet of the Apes“ američki je znanstveno – fantastični film, treći i završni nastavak trilogije o inteligentnim majmunima koju je 20th Century Fox „reboot-irao“ 2011. godine. Kao i prethodni nastavak film je režirao Matt Reeves, a svoju ulogu Caesara ponovio je fantastični Andy Serkis. U prvom nastavku … Više »


Pratite na i putem: