Loader

MIMG_20160322_210033arin Miletić

 • Sloboda vrtnim patuljcima!

  Sjećate li se svjedočanstava javnih osoba o njihovim pripadnostima ovim  ili onim pokretima i medija koji katkada slatko ističu Madoninu kabalu, ili pak cijele svite holivudskih glumaca koji radosno govore o svojim guruima ili terapeutskim učincima joge? Tko bi mogao simpatičnom Richardu Geeru zamjeriti sto u gotovo svakoj izgovorenoj rečenici … Više »

  veljača 05, 2017
 • Zašto sam čestitao muslimanima Bajram?

  Po ljubavi prema drugima se raspoznaju kršćani. Oni pak koji ljubav Božju nikada nisu upoznali, ti ne mogu drugoga ljubiti Jer, kako da ti svjedočiš nadu kada sam nadu ne živiš, kako da ti donosiš drugima Radosnu vijest, kada ti sam u svome srcu si zlovoljan, mrzovoljan, duboko nesretan. Budimo … Više »

  srpanj 06, 2016

MarinJuricevicMarin Juričević

 • TJEDNI PRESJEK

  DRŽAVNI UDAR U TURSKOJ – TRI OBJAŠENJENJA Britanija je izašla iz Europske unije, NATO akumulira vojne snage na granici s Rusijom, u Francuskoj se dogodio još jedan veliki teroristički napad, u Turskoj je vojska pokušala izvršiti državni udar, rasni sukobi potresaju SAD. I sve to u manje od mjesec dana. … Više »

  srpanj 18, 2016
 • Tjedni presjek

  HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG RAZBIJENOG PROZORA! Opet su hrvatski huligani optuženi za teroristički čin. Teroristima su najprije proglašeni zbog bacanja baklji na utakmici Hrvatska-Češka, a sada ih nazivaju teroristima zbog jednog bačenog kamena. Naime, netko je kamenom razbio prozor kuće na otoku Ugljanu u kojoj je s obitelji odmor provodio … Više »

  srpanj 04, 2016

FfPlencailip Plenča

 • FIGHT BRAIN

  POVIJESNI UFC 198 Pred vratima nam je povijesni UFC 198 u Brazilu (Coritibia), sa subote na nedjelju u 4 sata ujutro. Svibanj 14. je zabilježen u kalendarima svih MMA ljubitelja. O kakvom se UFC-ovom eventu radi, dovoljno govore imena boraca koji će nastupiti. Kada znate da na glavnu kartu događaja … Više »

  svibanj 13, 2016
 • FIGHT BRAIN

  White-McGregor saga Kako prokomentirati išta u svijetu mma u ovom trenutku ,a da se prvo ne osvrnemo na UFC-ovu sapunicu sa Conorom McGregorom i Danom Whiteom u glavnim ulogama. McGregor je izbačen sa UFC-a 200 nakon što je odbio dolaziti na promocije svoje borbe pod opravdanjem da želi to vrijeme … Više »

  svibanj 05, 2016

mIvansicMarina Ivansić

 • HEAD BEAUTY : ZLATO ŽUTE BOJE

  Vjerujem da su brojni od vas već čuli za jedan od najzdravijih začina na svijetu, predivne, upečatljive žute boje- KURKUMA! Upravo je kurkuma, od trenutka kada sam se prvi put upoznala s njom, u mom životu postala puno više od začina! Osim što sam ju počela ubacivati u brojna jela, … Više »

  svibanj 25, 2016
 • Head beauty

  Mislim da danas već i vrapci na grani znaju da šminka može napravit čuda…njome možemo prikriti male nedostatke, poboljšati ten.. Revolucija konturiranja naučila nas je istaknuti neke crte lica za koje nismo ni znali da imamo! Međutim svaka “šminkerica” zna da je tajna odličnog make up-a upravo dobra podloga. I … Više »

  svibanj 10, 2016

matejPMatej Plenča

 • Thor: Ragnarok

  „Thor: Ragnarok“ treći je Marvelov film s moćnim Thorom u glavnoj ulozi. Film je režirao Taika Waititi, kao i u prva tri filma Thora glumi Chris Hemsworth, a pridružuju mu se i Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Cate Blanchett te mnogi drugi. Asgardska civilizacija nalazi se u najvećoj ugrozi, od posljednjeg … Više »

  studeni 08, 2017
 • The Snowman

  „The Snowman“ je filmska adaptacija istoimene knjige jednog od, trenutno, najpopularnijih europskih pisaca, Joa Nesbøa. Film je režirao Thomas Alfredson, a od poznatijih glumaca pojavljuju se Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg i mnogi drugi. Harry Hole (Michael Fassbender) legendarni je norveški detektiv, jedan od onih čiji se slučajevi, već … Više »

  studeni 02, 2017

 Ivona Perković

 • Rijeka – Split

  Pozdrav nogometoljubci i nogometašoljubci! Prvo želimo izraziti sve čestitke igračima Rijeke, kao i njihovom treneru Keku, zbog vrhunski odrađene utakmice. Iako se na početku situacija činila ne toliko idealna, zbog niza ozljeda igrača (bile smo veoma razočarane kad smo saznale da Maleš neće igrat), Rijeka je ipak bila nadmoćna. Igrači … Više »

  rujan 26, 2016

Pratite na i putem: