Loader

MIMG_20160322_210033arin Miletić

 • General Praljak. Radije časna smrt nego besraman život

  Vođen vizijom otvorenosti, sa željom da Novi list ponudi i drugačije mišljenje, da osim ustaljenih lijevih svjetonazorskih pozicija čitateljima ponudi bar jedan drugačiji pogled na našu zbilju koji je protkan vjerničkim i domoljubnim stavom prije svega, bivši urednik Robert Frank pozvao me u Novi list kao tjednog kolumnistu. Hvala mu … Više »

  prosinac 03, 2017
 • Sloboda vrtnim patuljcima!

  Sjećate li se svjedočanstava javnih osoba o njihovim pripadnostima ovim  ili onim pokretima i medija koji katkada slatko ističu Madoninu kabalu, ili pak cijele svite holivudskih glumaca koji radosno govore o svojim guruima ili terapeutskim učincima joge? Tko bi mogao simpatičnom Richardu Geeru zamjeriti sto u gotovo svakoj izgovorenoj rečenici … Više »

  veljača 05, 2017

MarinJuricevicMarin Juričević

 • TJEDNI PRESJEK

  DRŽAVNI UDAR U TURSKOJ – TRI OBJAŠENJENJA Britanija je izašla iz Europske unije, NATO akumulira vojne snage na granici s Rusijom, u Francuskoj se dogodio još jedan veliki teroristički napad, u Turskoj je vojska pokušala izvršiti državni udar, rasni sukobi potresaju SAD. I sve to u manje od mjesec dana. … Više »

  srpanj 18, 2016
 • Tjedni presjek

  HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG RAZBIJENOG PROZORA! Opet su hrvatski huligani optuženi za teroristički čin. Teroristima su najprije proglašeni zbog bacanja baklji na utakmici Hrvatska-Češka, a sada ih nazivaju teroristima zbog jednog bačenog kamena. Naime, netko je kamenom razbio prozor kuće na otoku Ugljanu u kojoj je s obitelji odmor provodio … Više »

  srpanj 04, 2016

FfPlencailip Plenča

 • FIGHT BRAIN

  POVIJESNI UFC 198 Pred vratima nam je povijesni UFC 198 u Brazilu (Coritibia), sa subote na nedjelju u 4 sata ujutro. Svibanj 14. je zabilježen u kalendarima svih MMA ljubitelja. O kakvom se UFC-ovom eventu radi, dovoljno govore imena boraca koji će nastupiti. Kada znate da na glavnu kartu događaja … Više »

  svibanj 13, 2016
 • FIGHT BRAIN

  White-McGregor saga Kako prokomentirati išta u svijetu mma u ovom trenutku ,a da se prvo ne osvrnemo na UFC-ovu sapunicu sa Conorom McGregorom i Danom Whiteom u glavnim ulogama. McGregor je izbačen sa UFC-a 200 nakon što je odbio dolaziti na promocije svoje borbe pod opravdanjem da želi to vrijeme … Više »

  svibanj 05, 2016

mIvansicMarina Ivansić

 • HEAD BEAUTY : ZLATO ŽUTE BOJE

  Vjerujem da su brojni od vas već čuli za jedan od najzdravijih začina na svijetu, predivne, upečatljive žute boje- KURKUMA! Upravo je kurkuma, od trenutka kada sam se prvi put upoznala s njom, u mom životu postala puno više od začina! Osim što sam ju počela ubacivati u brojna jela, … Više »

  svibanj 25, 2016
 • Head beauty

  Mislim da danas već i vrapci na grani znaju da šminka može napravit čuda…njome možemo prikriti male nedostatke, poboljšati ten.. Revolucija konturiranja naučila nas je istaknuti neke crte lica za koje nismo ni znali da imamo! Međutim svaka “šminkerica” zna da je tajna odličnog make up-a upravo dobra podloga. I … Više »

  svibanj 10, 2016

matejPMatej Plenča

 • Aquaman

  „Aquaman“ američka je akcijska, znanstveno – fantastična avantura, ekranizacija uspješnog DC stripa istoimenog naziva. Film je režirao James Wan, a u filmu glume poznata lica kao što su Jason Momoa, Willem Dafoe, Nicole Kidman, Amber Heard i drugi. Arthur Curry (Jason Momoa) je pola čovjek, pola Atlantiđanin što mu daje … Više »

  siječanj 03, 2019
 • Creed II

  „Creed II” američka je drama, osmi u nizu franšize filmova iz Rocky Balboa svemira. Film je režirao Steven Caple Jr., svoju legendarnu ulogu Rocky Balboe ponovio je Sylvester Stallone, a u filmu se pojavljuju Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Dolph Lundgren i drugi. Nakon što je dokazao kako nije greška … Više »

  prosinac 19, 2018

 Ivona Perković

 • Rijeka – Split

  Pozdrav nogometoljubci i nogometašoljubci! Prvo želimo izraziti sve čestitke igračima Rijeke, kao i njihovom treneru Keku, zbog vrhunski odrađene utakmice. Iako se na početku situacija činila ne toliko idealna, zbog niza ozljeda igrača (bile smo veoma razočarane kad smo saznale da Maleš neće igrat), Rijeka je ipak bila nadmoćna. Igrači … Više »

  rujan 26, 2016

Pratite na i putem: